Over Wilma Thöni

Even kennismaken


Ik ben Wilma Thöni. Ik ben zelfstandig uitvaartbegeleider met als visie: Afscheid nemen vanuit het hart. Ik heb er bewust voor gekozen om dit zelfstandig te doen. Hierdoor kan ik zelf kiezen met wie ik samen werk en hoe we het afscheid vorm gaan geven. Dat ik een gids mag zijn op deze weg van mogelijkheden die er zijn in de dagen van afscheid nemen. Zodat ik samen met u een echt persoonlijk afscheid van uw geliefde kan bieden.

In het vak van uitvaartbegeleider kan ik mijn kwaliteiten van luisteren, adviseren, regelen en uitvoeren combineren. Zodat u zelf kunt uitvoeren wat u zou willen en kunnen doen. Zodat dit afscheid echt persoonlijk en van uzelf is. Maar wat nog meer gedaan moet worden, dat regelen we samen. Ik ben vol vertrouwen, dat we samen die weg vinden, die bij uw dierbare en bij u past. Ik zal luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een afscheid in eigen stijl, bovenal vanuit het hart, uniek en persoonlijk. Ik vind het een eer dat we samen deze bijzondere en mooie weg van afscheid nemen in mogen slaan. Als het nodig is ben ik op de voorgrond, zoveel mogelijk onzichtbaar, aanwezig. En, anders, achter de coulissen, wanneer dat kan.